Receptfeltöltés

Kérjük, mindenek előtt olvasd el, hogy mi az oldal célja, milyen recepteket és képeket várunk! Szeretettel várjuk szokatlan ételfotóidat kedvencedről!

Saját fotód feltöltésével beleegyezel, hogy azt a gazdikreceptje.hu oldalon és hozzá tartozó online, ill. offline termékeinkben felhasználjuk, szükség esetén módosítsuk. Feltöltéseddel elfogadod továbbá az alábbi szabályzatot!

Felhívjuk figyelmed, hogy CSAK egyedi szöveggel megírt receptek megjelenését tudjuk engedélyezni az oldalon, ill. csak olyan képeket fogadunk el a receptekhez, amiken a kutyád/macskád is látható! E-két feltétel nélkül a kapott anyagot sajnos nem tudjuk megjeleníteni!
Várjuk KÉPES, egyedi receptjeidet!

Receptedet mentsd le a számítógépedre, mielőtt beküldöd nekünk! 

Tartalomfeltöltési Szabályzat

 1. A képek és szövegek elküldésével nyilatkozol, hogy azok mindegyike saját készítésű, és visszavonhatatlan engedélyt adsz annak felhasználására, mely oldalunkon az általad regisztrált felhasználónévvel kerül megjelenítésre. Minden feltöltött kép és recept egyediségét ellenőrizzük!
 2. A feltöltött képek és írások tartalmáért, azok jogtisztaságáért semmilyen felelősséget nem vállalunk!
 3. Kérjük, a fényképek kedvéért ne erőltess semmit a kutyádra! Ha nem akar modellt állni, később próbáld újra!
 4. Csak akkor fotózd kutyádat az étellel, ha ő is kaphat belőle egy pár falatot – vagy helyette valami neki való finomságot. Ne éheztessük a kutyát, miközben fotózzuk és ne is tömjük tele étellel!
 5. Sértő, erőszakra buzdító, önkényuralmi jelképeket tartalmazó, meztelenkedő, állatkínzó jellegű, ill. direkt reklám célból küldött képek nem vesznek részt a játékban, az ilyen képeket, recepteket külön értesítés nélkül töröljük.
 6. Tilos a receptekben webcímet megjeleníteni!
 7. Nem jelenítjük meg továbbá a direkt reklám célból feltöltött képeket és tartalmakat sem! Fenntartjuk a jogot, hogy az általunk ilyennek megítélt bárminemű tartalmat (webcím, kép, cikk, hozzászólás) figyelmeztetés nélkül töröljük! Az ilyen jellegű cikkekkel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel!
 8. A képek minimális mérete kb. 1200×600 pixel legyen! Hibaüzenet esetén próbálj meg kisebb felbontású képet feltölteni. Amennyiben így sem működik a feltöltés, kérjük, jelezd azt nekünk e-mailben!
 9. Minden kép, ill. szöveges anyag feltöltésével elfogadod, hogy azokat az oldalon belül, ill. közösségi oldalainkon, valamint egyéb termékeinkhez felhasználhassuk!
 10. A küldés gomb megnyomását követően kérjük, várd meg, hogy a feltöltés sikeres-e! Erről egy rövid szöveges üzenet jelenik meg a képernyőn!
 11. Amennyiben a feltöltésed sikeres volt, kérjük, légy türelmes, mert minden feltöltött anyag ellenőrzés után kerül ki az oldalra. A feldolgozás időt vesz igénybe, ami órákig, vagy egyes esetekben akár 1-2 napig is eltarthat!
 12. A feltöltött receptet 1-2 napon belül a megtalálod a Receptek menüpont alatt, a megfelelő ételkategóriában. Ha csak egy képet küldesz, a kép a Csak egy kép menüpontban fog megjelenni.
 13. A negatív véleményt nem, de a trágár, sértő, lejárató, erőszakra buzdító hozzászólásokat azonnal töröljük az oldalról!
Oszd meg!