Gazdik receptjei

A gazdikreceptje.hu egy Interaktív szakácskönyv, ahol a kutyák együtt főznek gazdáikkal. Elsősorban embereknek való étel recepteket várunk, de természetesen a kutyáknak való receptek feltöltésének is helyet biztosítunk.

Gazdik receptje – Receptek képekkel

Célunk egy olyan egyedi, KÉPES receptgyűjtemény összeállítása, amelyben a receptek ki lettek próbálva, szövegük egyedi, és a hozzá tartozó képeken látható, ahogyan négylábú kedvencünk les, kéreget, téblábol, esetleg lopkod a konyhában.

S hogy honnan tudjuk, hogy a recept ki lett próbálva?! Azokból az egyedi fényképekből, amit akkor készítettél, amikor az étel készült, avagy tálalásra került. A képeken a kutyád a recepted védjegye, vagyis a  garancia arra, hogy az ételt valóban te is elkészítetted!

Ahogy azt az oldal neve is mutatja, közös célunk a „gazdis”, avagy az étel+kutya képekkel tűzdelt receptek gyűjtése, és a szórakoztatás, ezért kép nélküli recepteket nem tudunk elfogadni! Egy recepthez max. 3 db ételről készített képet lehet egyszerre feltölteni, természetesen annak örülünk a legjobban, ha minden képen kukkol a négylábú, de a KÉSZ ÉTELRŐL készült fényképen (legalább egy képen) szerepelnie kell a kutyának!

Milyen képeket várunk a receptek mellé?!

Olyan képeket, amelyeken a recepthez tartozó  étel van lefényképezve, ám a kutya ott figyel a háttérben, vagyis a kép valamelyik sarkában. Csak olyan képeket fogadunk el, melyeken mind az étel, mind az állat jól kivehető, az elmosódott, felismerhetetlen, illatve a retusált, vágott fényképeket nem tudjuk elfogadni!

Jó kép - rossz kép
Jó kép - rossz kép A baloldali kép rossz, míg a jobb oldali kép jó

Oldalunk ötletadója és tulajdonosa segédszakácsunk és kóstolónk: Beigli kutya, aki örömmel teljesíti minden feladatát a konyhában, még akkor, ha nincs is semmi feladata…

Kezdetnek tehát az általunk elkészített néhány étel receptjét töltöttük és töltjük fel az oldalra, de reméljük, nem sokáig lesznek a mi receptjeink a címlapon, más is küld majd nekünk „gazdik recepjét”.

Kérjük, ne kínozd a kutyád!

Fontos! Ahogy az embereket, a kutyákat is veszélyezteti az elhízás, valamint az ebből eredő szív és érrendszeri betegségek kialakulása, ezért senkit nem szeretnénk arra bíztatni, hogy tömje tele a kutyáját, ugyanakkor azt sem szeretnénk, ha valaki kínozná az étellel kutyáját, és csak elhúzza előtte a mézesmadzagot! Kérjük, mindenki tartsa be az arany középutat és adjon a kutyának kóstolót az elkészült  ételből, de ne csináljunk bohócot a kutyánkból a képek kedvéért! Ne éheztessük őt és ne tömjük tele étellel!

…és még valami! Az, hogy a kutya a konyhában, vagy étkezőben kéreget, nem igazán jó dolog, ne szoktassuk rá őt! Egy-két kivételtől eltekintve inkább ne engedjük neki a kunyerálást, mert ahogy szokták mondani: a fejünkre nő! Ha ez már megtörtént, akkor sincs késő leszoktatni róla…

Feltöltési szabályzatunk itt olvasható.

Csak egy kép

A Csak egy kép menüpontot azért hoztuk létre, hogy azokat a cuki képeket is fel lehessen tölteni, amik a receptekhez küldhető képek közé nem sorolhatók, de nagyon jól sikerültek. Felhívjuk figyelmed, hogy ide is csak étel+kutya képeket lehet feltölteni, minden más képet sajnos törölnünk kell.

Főzzetek együtt, fotózz és meglátjuk, mi sül ki belőle!

Oszd meg!