Goodiebox: meglepetés a kutyádnak!

Goodiebox meglepetésdobozGoodiebox meglepetésdoboz

Bármilyen  aranyosan kéregetnek a kutyusok a konyhában, sajnos mindenből azért nem kaphatnak, hiszen a felelős gazdinak ügyelnie kell a kutya egészségére. Egy szerencsés kutyust most kárpótolunk ezért a sok tiltószóért, és megajándékozzuk egy Goodiebox Plus januári meglepetés dobozzal, amit a goodiebox.hu ajánlott fel.

Nyerd meg te az értékes meglepetés dobozt!

Ahhoz, hogy a te kutyád jusson hozzá az értékes meglepetés dobozhoz, nem kell mást tenned, mint a szabályzatnak megfelelően feltölteni nekünk egy kipróbált, képes ételreceptet, amin a kutyád is látható, azután megvárni a sorsolást, ahol a szabályzatnak megfelelően feltöltött receptek beküldői között kisorsolunk egy szerencsés gazdit, akinek kutyusa egy Goodiebox Plus januári dobozzal lesz gazdagabb!

A nyertest e-mailben értesítjük, valamint nevét weboldalunkon is megjelenítjük!

Tipp: nézz szét a régebben készített kutyás fotóid között, mert lehet, hogy találsz köztük olyat, ahol a kutyád étellel lett megörökítve! Ha a szabályzatban leírtaknak megfelelő képet találsz, természetesen azt is elfogadjuk, csak írd meg hozzá saját szavaiddal a receptet!

A játék menete:

  1. Nyereményjáték szabályzat elolvasása
  2. Regisztráció
  3. Recept feltöltés
  4. A játék lejárt, a beküldési határidő 2015. május 1. volt. A nyertest e-mailben értesítettük!

A Goodieboxot nyerte: M. Szilvia, Budapest


 

Oszd meg!

Kapcsolódó receptek

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .