Mit adjunk enni a kutyánknak?

Mit egyen a kutyám? könyv

Nekünk, gazdiknak számos olyan kérdésünk van, ami megválaszolatlan, és csak ­ a gyakran  téves, ­ – Interneten olvasott válaszokra támaszkodhatunk. Ezen olvasottak a kutyafuttatóban, avagy a szomszédtól, esetleg az állatorvostól hallottakkal egészülnek ki, melyek  mindegyikéhez a magunk tapasztalatait is hozzáadva döntünk, mit tegyünk egy adott  kérdésben.

Kedvenceinknek természetesen mindannyian a legjobbat szeretnénk, ezért megválaszolatlan  kérdéseink közösségben történő felvetése gyakran vitába torkollik, aminek a végén nem  jutunk dűlőre. Az ilyen vitatott kérdések közé tartozik pl. a kutya száraztáppal, vagy házi  koszttal történő etetése, a kutya napi étkezéseinek száma, stb.

Jó hírünk van! 2007­-ben a ​Duna Könyvklub​ kiadásában megjelent egy könyv, amely  segítséget nyújt a gazdiknak többek között a kutyájuk helyes táplálásában. A könyvben a kutya  emésztőrendszerének ismertetésén túl olyan hasznos információkat tudhatunk meg, mint pl. a  napi etetések száma, ill. hogy tényleg kell­e koplaltatni a kutyát egyszer egy héten.

Mit egyen a kutyám? könyv
Dr. Fodor Kinga: Mit egyen a kutyám? c. könyve

A fentiek mellett a kézikönyvből megtudhatjuk, olykor miért bújják kedvenceink a szemetest,  és miért ássák el a csontokat. Részletes leírást találunk továbbá az ebek tápanyag­ és  vitamin szükségletéről és minden további, ­ a kutya táplálását érintő kérdésről.

A könyv szerzője; ​Dr. Fodor Kinga maga is állatorvos, így bőséges tapasztalattal a háta  mögött hívj fel a gazdik figyelmét arra, hogy a kutya etetését mértékkel végezzük, hiszen  csakúgy, mint minket, embereket, a kutyákat is veszélyezteti az elhízás, és annak esetleges  következményei!

A ​ Mit egyen a kutyám?​ című könyv végre választ ad azokra a kérdésekre, amelyek a gazdi  lelkiismeretét gyötrik, és megtanít minket, hogy ne csak etessük, tápláljuk is az ebet. A benne  olvasható ismeretek elsajátításával végre tiszta vizet önthetünk a pohárba, és nem utolsó  sorban a kutyatálba!

Ehhez az értékes és hiánypótló könyvhöz most ingyen is hozzájuthatsz! A könyvkiadó  jóvoltából a Beagle Club Online nyereményjátékot indított, melyben 3 x 1 darabot sorsol ki a  játékban résztvevők között az említett könyvből. Ha szeretnél részt venni a sorsoláson,  kattints ide, és vegyél részt te is a játékban!

Oszd meg!

Kapcsolódó receptek

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .