Kutyajó dolgok egy helyen!

Honlapunk szerkesztősége jobbnál-jobb partnerek után kutatva ráakadt a kutyabarathelyek.hu oldalra, ahol lehetőségek tárháza bontakozik ki a mindenre vevő gazdik előtt. Az oldal rögtön elnyerte tetszésünket, könnyű áttekinthetősége gyorsan eredményre juttat, ahhoz hogy célt érjünk nem kell sokáig keresgélnünk.

A kutyabarathelyek.hu nem csak változatos szálláslehetőségekkel segít megteremteni álmaink üdülését, de bárhol lehetőséget ad rá, hogy kutyáinkból illatos pamacs, vagy egészséges, energiával teli fitt eb váljék. Az oldal látogatásával egyik hétvégén se maradhatunk program nélkül. A változatos sportrendezvényekre, kiállításokra, előadásokra vagy családi napokra leghűségesebb társunk nélkül el se indulnánk, hiszen mindenhol tárt karokkal fogadják, akár enni-, és innivalóval is kínálják a sóvárgó ebet.

Szállásaik kutyáink színes választékát, akár óriást, vagy törpét, akár borzast, vagy rasztát nyitott kapukkal fogadnak, természetesen költségvetésünk keretein belül, különböző kategóriákban. Több helyen kedves társaink akkora luxust élvezhetnek ki, hogy még saját törölközővel, kerttel, és óriási lakosztállyal is ellátják őket, a svédasztalos vacsoráról nem is beszélve. De ha nincs szükségünk a fényűzésre, egy jó hangulatú panziót, vagy kempinget is találhatunk, ahol nemhogy kert, de egész erdő várja a közelben a kajla, futkározni vágyó ebeket. Nyaralásunkat egy rövid múzeum látogatással, vagy fürdőzéssel is felejthetetlenné tehetjük, és természetesen nem kell szomorú tekintetű kiskutyánkra se rázárni a szállás ajtaját, hiszen megtaláljuk a kutyabarát lehetőséget még erre is.

De mi a helyzet akkor, ha nem szállásra, hanem csak egy hangulatos, esetleg romantikus vacsorára ülnénk be, de kedvencünket hirtelenjében “nem tudjuk hova tenni”? – A válasz természetesen a kutyabarát éttermekben rejlik, a kávézókról, cukrászdákról nem is beszélve, ahol a kutyákra irányuló ellenszenv legkisebb jelét sem mutatják az odalátogatók, még akkor sem, ha szőrös társunk épp a süteményes pult alá tekint be.

Ha hiányozna a farokcsóválós pajti, de szégyenkeznünk kellene neveletlensége miatt a nívósabb helyeken, az oldalon fellelhető bármely kutyaiskola segítségünkre lehet, esetleg találhatunk egy szimpatikus panziót ahol egész nap szórakoztatják az ebet.

A cikkekre is érdemes egy pillantást vetni, hiszen érdekes információkkal szolgálhatnak számunkra, segítségükkel időben értesülhetünk a legújabb eseményekről, hírekről, betegségekről, és veszélyekről is. Nem árt rajta tartani mindig a fél szemünket, nehogy lemaradjunk valamiről, még a végén a legjobb kutyasétáltató partnerünk előbb értesül egy kihagyhatatlan történetről!

A kutyabarathelyek.hu oldal szívesen fogadja az újabb ajánlatokat mind programokra, mind kutyával látogatható helyekre vonatkozóan, tehát tessék csak látogatni minél előbb! :)

Oszd meg!

Kapcsolódó receptek

2 Thoughts to “Kutyajó dolgok egy helyen!”

  1. Kiss Péter

    Azért maradjunk annyiban,hogy ennél az oldalnál sokkal hamarabb alakult és tartalomban sokkal erősebb oldalak is léteznek, komoly több száz kutyás hely elérhetőségével nem pedig 40-vagy 50 összesen,Tulzásnak érzem ezzel az oldallal kapcsolatos cikket. Rendben még egy ilyen oldal aki magát szokásosan az elsőnek és a legjobbnak valja magát. Legalább helyek lennének, de sajnos az nagyon gyéér.

    1. foszakacs

      Kedves Péter! Valóban sok kutyás oldal van, a jövőben szeretnénk többet is bemutatni, ahogy időnk engedi. A fenti oldal kapcsán más a véleményünk, de szerintem az nem baj. Kinek a pap, kinek a papné… :)

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..