Nyereményjáték szabályzat

  1. Nyereményjátékunkban bárki részt vehet, akinek kutyája van és a tartalomfeltöltési szabályzatnak megfelelően, a beküldési határidőig képes ételreceptet tölt fel hozzánk.
  2. A tartalomfeltöltés szabályzatban meghatározott méretű képeknél kisebb, a standard méret fényképektől nagyban eltérő, vágott fényképeket nem tudunk elfogadni!
  3. A receptek feltöltésével minden játékos hozzájárul, hogy az megjelenjen a gazdikreceptje.hu -n, illetve amennyiben ő a szerencsés nyertes, adatai (név és város) szintén megjelenhetnek az oldalunkon.
  4. A szabályzat megszegése a játékból való kizárással jár.
  5. A gazdikreceptje. hu amennyiben erről külön nem esik szó a játék felhívásában, a játékosok adatait harmadik félnek nem adja át.
  6. A játék résztvevői elolvasták és részvételükkel elfogadták a játék szabályzatát.
  7. Sorsolás: a játék beküldési határidejétől számított 2 héten belül, a random.org használatával. A nyerteseket e-mailben értesítjük, nevüket weboldalunkon is feltüntetjük!
  8. Amennyiben a nyertes az értesítéstől számított két héten belül nem reagál levelünkre, új nyertest sorsolunk, ezzel az előző nyertes elesik nyereményétől. Ilyen helyzetben utólagos reklamációt nem fogadunk el!
  9. A nyeremények nem cserélhetők, készpénzre nem válthatók, azokat csak belföldi postacímekre áll módunkban kiküldeni.
  10. Az ajándékok postázásáért nem vállalunk felelősséget!

A szabályzat változtatásának jogát fenntartjuk!

Oszd meg!